TEACHERS… TOUCH HEARTS AND MINDS

Departamentul de Asistență Socială din cadrul Universității de Vest din Timișoara le oferă celor care doresc să se specializeze în acest domeniu posibilitatea de a se înscrie la ciclul I – licenţă (cursuri la zi sau la distanţă), ciclul II – masterat sau ciclul III – doctorat, descrise pe această pagină web.

Scurtă prezentare a Departamentului:

– 30 de ani de învățământ universitar și cercetare în domeniul asistenței sociale;

– 17 cadre didactice titulare și de cercetare, care au dobândit titlul științific de doctor la universități din România sau din străinătate în domeniile sociologie-asistență socială, psihologie, medicină, teologie și filosofie;

– Peste 2500 de absolvenți de cursuri universitare sau postuniversitare, din care o importantă parte profesează în domeniul serviciilor sociale din România sau în țări precum Marea Britanie, Canada, SUA, Franța, Germania, Australia etc.;

– Departamentul a obținut premiul “INSTITUȚIA ANULUI”, decernat în cadrul Galei Naționale de Excelență în Domeniul Asistenței Sociale, organizată de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România în anul 2014;

– Parteneriate active cu peste 120 de instituții universitare sau de protecție socială din țară sau străinătate;

– Șase dintre cadrele didactice ale departamentului sunt conducători de doctorate în domeniile sociologie și asistență socială.

– Organizarea și coordonarea unui număr constant de Conferințe Științifice Internaționale.

– Editarea bianuală a jurnalului Empirical Research in Social Work and Sociology – ERSWS (ISSN: 2668-3512) care publică cercetări în domeniile asistență socială și sociologie.

– Editarea lunară a publicației Jurnalul Asistenților Sociali – JAS (ISSN: 2393-3658) care publică evenimente actuale din domeniul asistenței sociale.

Ne propunem ca prin acțiunile membrilor, partenerilor și studenților nostri, să rămânem un important reper academic în acest domeniu.

În numele Departamentului de Asistență Socială,
Prof. univ. dr. Cosmin GOIAN

Contactează-ne

Director de Departament:
Cosmin GOIAN   –   asistenta.sociala@e-uvt.ro

INFO CENTRU   –   info@e-uvt.ro

(informații pentru studenți și potențiali candidați)

 

Cabinet cadre didactice – sala 605D (etajul 6)

Cabinet cadre didactice – sala 605F (etajul 6)

Scrie-ne

12 + 12 =